Nieuws
Er zijn geen nieuwsberichten beschikbaar
Cursus en lezing

Notarissen Peter Veltman, Gerben Elsinga en Philip Slangen, alsook prof. Wilbert Kolkman en Mark de Vries, geven regelmatig lezingen, cursussen, presentaties en minisymposia over verschillende onderwerpen binnen het notariaat, maar ook daarbuiten voor verenigingen, ondernemers, banken, tussenpersonen etcetera.

Allen kunnen op een ontspannen en heldere wijze de soms moeilijk te begrijpen materie presenteren en uitleggen.

Bij de onderwerpen van bijvoorbeeld een lezing kunt u denken aan:

  • erfrecht (testamenten; nalatenschappen);
  • personen- en familierecht (samenlevingscontracten; huwelijksvoorwaarden; schenkingen);
  • registergoederenrecht (koop van een woning; hypotheek; splitsing in appartementen);
  • ondernemingsrecht (ondernemingen starten, overdragen of beëindigen);
  • fiscale aangelegenheden met betrekking tot bovenstaande gebieden.

Peter Veltman is docent aan de Beroepsopleiding voor kandidaat-notarissen en daarnaast ook docent aan de Rijksuniversiteit Groningen. Gerben Elsinga is gedurende vele jaren als docent verbonden geweest aan de Stichting Opleiding Medewerkers Notariaat.

Wilbert Kolkman is als adviseur en docent verbonden aan Elan Notarissen en bekleedt de functie van hoogleraar Privaatrecht, in het bijzonder Notarieel Recht, aan de Rijksuniversiteit Groningen.
Mark de Vries is ook als adviseur en docent verbonden aan Elan Notarissen en is voormalig docent belastingrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Voor professionals, welke regelmatig bijgeschoold moeten worden, waaronder ook begrepen (kandidaat-)notarissen en notarisklerken/notarieel medewerkers, kan een cursus (mogelijk) in aanmerking komen voor opleidingspunten.

Als u geïnteresseerd bent in een lezing, cursus of presentatie, neem dan contact op met Peter Veltman op 0521-512021 of Gerben Elsinga op 0515-570900.

 
Aanmelden nieuwsbrief
Naam:
Email:

Categorieën
Particulier
Bedrijf