Nieuws
Er zijn geen nieuwsberichten beschikbaar
Vacatures en stages

VACATURE(S)

In verband met uitbeiding van onze werkzaamheden zijn er in de afgelopen tijd diverse vacatures voor notarieel medewerker op al onze vestigingen geweest betreffende voornamelijk werkzaamheden op ondersteunend administratief gebied, met de mogelijkheid tot doorgroei in een hogere functie.

Al deze vacatures zijn momenteel vervuld.

 

Mocht je echter interesse hebben in een baan bij onze organisatie dan kun je ons uiteraard altijd mailen. Onze voorkeur gaat naar medewerkers met minimaal 1 jaar recente werkervaring in het notariaat en een opleiding op minimaal MBO-3 niveau.

 

STAGE

Wil je stage lopen op één van onze kantoren? Misschien zijn wij op zoek naar jou!

 

MBO/HBO
Als je stage wilt lopen op minimaal MBO3 niveau, neem dan contact op met onze vestiging in Sneek of Steenwijk, welke door de ECABO zijn erkend als leerbedrijf (MBO-3 en 4).

UNIVERSITAIR
Ook als je als notarieel jurist in de dop stage wilt lopen (zowel keuzestage als stage buiten de studie), dan nodigen wij jou van harte uit om contact met ons op te nemen.

WAT WIJ VAN JOU WILLEN
Wij willen graag ruimte en tijd vrij maken om aanstaande kandidaat-notarissen en MBO-/HBO stagiaris zo goed mogelijk hun theoretische kennis in de praktijk te laten toetsen. Maar "wees gewaarschuwd", we maken het stagiairs niet gemakkelijk. Als wij jou een goede beoordeling geven, dan moeten wij ook er echt van overtuigd zijn dat je wat in je mars hebt! En als je de site goed hebt bekeken, dan weet je wie er allemaal bij de organisatie Elan Notarissen zitten.

 
Aanmelden nieuwsbrief
Naam:
Email:

Categorieën
Particulier
Bedrijf